Tutkimusapulaisia Helsinki GSE:n Tilannehuoneelle

Taloustieteen laitos hakee nyt Tutkimusapulaisia Helsinki GSE:n Tilannehuoneelle

Tehtäväsi

Helsinki GSE:n Tilannehuone tuottaa säännöllistä talouden tilannekuvaa suomalaisista rekisteriaineistoista. Tätä tuotetaan niin suurelle yleisölle kuin virkamiehille, ministeriöille ja muille kiinnostuneille. Työssä pääsee tutustumaan laaja-alaisesti laadukkaisiin suomalaisiin rekisteriaineistoihin ja kehittymään koodaajana. Työnkuvaan kuuluu niin valmiiden koodien ajoa, niiden muokkausta kuin uusien ideoiden toteuttamista. Täältä pääset tutustumaan siihen mitä olemme tehneet tähän asti: https://www.helsinkigse.fi/

Osaamisesi

Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista rekisteriaineistojen tai vähintäänkin Statan käyttäjänä sekä hyvää ekonometrian ymmärrystä. Odotamme sinun olevan itseohjautuva, aloitekykyinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Taustaltasi olet esimerkiksi taloustieteen opintojen maisterivaiheen loppupuolella.

Tarjoamme

Tämä on ainutkertainen mahdollisuus päästä osaksi projektia, jossa ollaan kehittämässä Suomen ajantasaisinta tilastollista raportointia.Tarjoamme sinulle joustavat työajat, hyvät työterveyden palvelut ja kannustavan työyhteisön tuen. Tehtävien palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan paikallissopimuksen mukaisesti. Kokoaikaisen tehtävän palkka on 2100-2200€/kk.Lähtökohtaisesti etsimme muutamaa henkilöä osa-aikaiseen työsuhteeseen syksyksi ajalla 1.9. – 31.12.2021, myös kokoaikainen työsuhde on mahdollinen. Työsuhteen aloitus ja kesto ovat neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, jätäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 13.9.2021. Hakemukseen tulee liittää hakemuskirje, ansioluettelo sekä opintosuoritusote. Ilmoita hakemuksessasi oletko kiinnostunut kokoaikaisesta ja/tai osa-aikaisesta tehtävästä.

Kutsumme sopivimmat hakijat videohaastatteluun. Lähetämme haastatteluun kutsutuille hakijoille valmisteltavaksi esitehtävän, jonka tulokset esitetään haastattelussa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja pyrimme täyttämään tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi viipymättä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tilannehuoneen puolelta Antti Valkonen antti.t.valkonen@aalto.fi ja hakemusteknisissä asioissa HR-koordinaattori Tiina Paronen-Viljanen tiina.paronen-viljanen@aalto.fi.

Hae nyt:

Aalto-yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää täyttämättä tehtävä, jatkaa hakuaikaa sekä ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet paikkaa hakuajan kuluessa.

More about Aalto University:

Aalto.fi

twitter.com/aaltouniversity

facebook.com/aaltouniversity

instagram.com/aaltouniversity

Leave a Reply