Sihteeriharjoittelija – Aalto-yliopiston taloustieteen laitos ja Helsinki GSE

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Helsinki Graduate School of Economics (Helsinki GSE, www.helsinkigse.fi) on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun, Hankenin (Svenska handelshögskolan) ja Helsingin yliopiston yhteinen taloustieteen opetus- ja tutkimusyksikkö, jonka tavoitteena on kehittää ja koordinoida alan opetusta ja tutkimusta sekä edistää tieteenalojen välistä yhteistyötä.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun taloustieteen laitos ja Helsinki GSE hakee

sihteeriharjoittelijaa

määräaikaiseen osa-aikaiseen (40 %) työsuhteeseen elokuun lopusta/syyskuun alusta 2021 alkaen.

ks. https://www.aalto.fi/…/sihteeriharjoittelija-helsinki-gselle

Tehtäväsi

Sihteerin tehtäviin kuuluvat tieteellisten seminaarien käytännön järjestelyt (kuten salivarausten teko ja yhteydenpito seminaarivieraisiin), laskujen käsittelyä, verkkosivujen ylläpitoa ja tiedotusta. Sihteeriharjoittelijan roolissa toimit jatkuvassa yhteistyössä lähitiimin sekä yhteistyöyliopistojen akateemisen henkilöstön kanssa, ja sinulla on mahdollisuus osallistua Helsinki GSE:n toiminnan kehittämiseen.

Osaamisesi

Odotamme sinulta tietojenkäsittelyn perusohjelmistojen kuten MS Word ja Excel tuntemusta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että pystyt ottamaan nopeasti haltuusi talouden tietojärjestelmät (kuten Neo ja Rondo). Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta. Työ sopii hyvin opintojen tai toisen työn oheen.

Tarjoamme sinulle

mahdollisuuden päästä osaksi Suomen suurinta akateemista kansainvälistä taloustieteilijöiden yhteisöä, jossa kehitetään yhteistyössä taloustieteen tutkimusta ja maisteri- ja tohtorikoulutusta sekä edistetään yhteiskunnallista ja tieteiden välistä vuorovaikutusta.

Tarjoamme sinulle myös joustavat työajat, hyvät työterveyden palvelut ja kannustavan työyhteisön tuen. Tehtävien palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan paikallissopimuksen mukaisesti. Kokoaikaisen tehtävän palkka on 2100-2200 €/kk.

Tulet työskentelemään sekä Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella Kauppakorkeakoulun tiloissa (Espoo, Ekonominaukio 1) että Helsingin yliopiston Economicum-rakennuksessa (Helsinki, Arkadiankatu 7). Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, jätäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 31.5.2021. Hakemukseen tulee liittää vapaamuotoinen hakemuskirje sekä ansioluettelo. Kutsumme sopivimmat hakijat videohaastatteluun.

Lisätietoa tehtävästä antaa sihteeriharjoittelija Lauri Koski (lauri.koski@aalto.fi) sekä koordinaattori Jenni Rytkönen (jenni.rytkonen@aalto.fi). Hakemusteknisissä asioissa voit ottaa yhteyttä HR-koordinaattoriin Tiina Paronen-Viljaseen (tiina.paronen-viljanen@aalto.fi).

Aalto-yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää täyttämättä tehtävä, jatkaa hakuaikaa sekä ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet paikkaa hakuajan kuluessa.

Kiinnostuitko?

Hae nyt: https://rekry.saima.fi/aalto…/application_edit_welcome.html…

Jenni RytkönenCoordinator

Helsinki Graduate School of Economics

Aalto University School of Business

P.O. Box 21210, 00076 Aalto

jenni.rytkonen@aalto.fi

info-hgse@aalto.fi

Leave a Reply